lunes, 1 de abril de 2013

Experiències culturals a Palafrugell!

Avui explicarem una mica les activitats que hem estat fent durant aquestes últimes setmanes a Palafrugell, i d'aquí poc també us escriurem sobre altres coses que hem estat fent a Girona i a Platja d'Aro. No hem parat!!

Un dia vam anar a veure una pel·lícula d'animació que feien al teatre municipal, "L'origen dels guardians". Una historia sobre un grup de superherois que per primer cop s'han d'unir per lluitar contra un esperit maligne anomenat Ombra que es proposa inundar de por els cors dels nens de tot el món i acabar amb la fantasia i l'esperança. 

No fa gaire també vam anar al teatre a veure una nova adaptació de la història de "La caputxeta vermella". Aquest cop a en Hamza i a mi ens van acompanyar dos amics més. L'obra  era musical i va ser entretinguda, volia ensenyar a la mainada que el llop, en aquesta adaptació convertit en vegetarià, és bo i qui realment poden ser dolentes són les persones. A l'obra un home vol matar el llop i a l'avia que viu enmig del bosc per a construir urbanitzacions, una visió del conte molt desencantada. El que ens fa pensar en el filósof anglès Thomas Hobbes que deia que "l'home és un llop per l'home". 





Aquí podreu veure ara unes poques fotos d'un berenar cultural que vam fer tots els participants del Projecte Rossinyol de Palafrugell on cada un havia de portar un aliment del seu país o regió d'origen. Vam poder provar menjars i dolços tipics del Marroc, Amèrica Central, Aragó i Catalunya. 







Ja per acabar, ahir vam estar a un petit circ on hi actuaven també alguns nens i que realment ens van sorprendre el bé que ho feien, potser fins i tot amb més gràcia que els adults hahah A alguns també ens va tocar fer de pallasso més d'un cop ;)

Properament fotos de l'excursió a Girona i Platja d'Aro!! 
seguim creixent en el projecte!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario