domingo, 6 de enero de 2013

L'experiència continua. Nadal


El grup de Palafrugell

Hem fet unes quantes quedades en grup, una tarda tots els rossinyols de Palafrugell vam anar a fer una visita al far de Sant Sebastià i les ruïnes ibèriques, on vam explicar una mica de la seva història i vam fer una dinàmica per conèixer una mica més de cadascú del grup. 




Un altre dia vam compartir una estona tots junts fent jocs a l’aire lliure i picant una pinyata per acabar fent un bon berenar mentre parlaven i escoltàvem música.

Els Rossinyols
Durant les vacances de nadal en Hamza i jo ens vam trobar un dia amb una mentora i el seu mentorat per anar a Calella a caminar i jugar a la platja. En un dels descans ells ens van intentar ensenyar un joc que coneixien de cartes i vam estar jugant fins que se’ns va fer fosc.  Com al nadal  hi han moltes activitats a Palafrugell un dia vam anar a la piscina municipal perquè hi havien muntat el pinxo, molts inflables i grans tobogans a les piscines, que van gaudir molt. Per acabar un nadal típic català vam anar a veure com els reis arribaven per mar a Llafranc. Desprès de tants caramels i tant esperar els reis ens van donar xocolata desfeta i melindros per acabar una tarda nit que ja començava a refrescar. 

De camí cap a la pinyata!

No hay comentarios:

Publicar un comentario